субота, 10. фебруар 2018.

Uskoro novi broj štampanog fanzina CIKLONIZACIJA.

Ciklonizacija fanzin je, za one koji ne znaju, nastao iz bloga istog imena kome su osnova recenzije kratkog tipa. Štampana verzija je od svog početka nastavila u tom smeru, ali sa dodatkom za jedan fanzin uobičajenih tekstova.


Prethodna edicija je osim osnivača Jovanovića Antonija u samo kreiranje sadržaja uključila još nekoliko ljudi, mahom prijatelja koji se takođe bave recenzirajem. Vremenom se to odrazilo i na blog koji polako postaje nešto više od sajta specijalizovanog za pisanje kratkih prikaza novih (i povremeno vremešnijih) albuma. 

Ideja za treći broj je bila da se fokus prebaci na autorske tekstove i kolumne. Jedan od iskoraka je i delimično potenciranje sadržaja koji nema veze samo sa muzikom, već sa zanimljivim temama uopšteno. Ljubitelji pisane reči su tako u prilici da pročitaju raznolik materijal, dostojan jednog fanzina. 

Treći broj „Ciklonizacije“ je odštampan u crno-belom A4 formatu na 22 strane. Kao i prethodne dve edicije i ovu prati audio CD sa 16 pesama, objavljenih od strane „Grom Records“, „Tmina Records“, „Satanath“, „Grimm Distribution“, „Symbol of Domination“, „Inverse Records“, „Secret Entertainment“, „Concorde Music Company“, „Hellsound Productions“ i „Ciklonizacija Records“ (ex-Deathfuckmageddon Records). 

Cena fanzina je 200 dinara, a ona podrazumeva sam fanzin, prateći CD kao i poštanske troškove. 

Sve informacije vezane za naručivanje možete dobiti slanjem imejla na:
nekrobatica@gmail.com 

Na ovom broju su radili:

Antonio Jovanović (glavni i odgovorni urednik i škrabalo pride); 
Radoslav B. Chugaly; Peđa Eraković; Desya Lovorov (Librarion Artzine / Nekrst Fanzine); Ivana Oštreljanović; Stefan Milenković (Headbang vlog & blog); Marko Matić (CounterIgnition); Nenad Popović (Helly Cherry Webzine); Miloš Šebalj (Some Kind of Distro / Kolac); Miloš „Packe“ Pavlović (Jesboligakurac Records / Antitalent); JZ Navoj; Filip „Aiwass“ Milinković (Molok); Mihajlo Janković; Aleksandar Nađ (Psyhound).

Нема коментара:

Постави коментар