среда, 31. август 2016.

Neke ženske metallike...


Ovo je kratak tekst koji nema za ideju da uvredi pripadnice lepšeg pola koje slušaju težak zvuk. Ako se ipak nađu uvređene? Redakcija HeadBanga će biti spremna da se iskupi i potrudiće se da im u što kraćem roku dostavi poster basiste Carpathian Foresta i dildo za kinesko tržište. 


Hoćeš da ti iščupam jaja i nabijem ti ih u dupe?!


Nosi Morbid Angel maju, mnogo je zajebana i ne preza da digne ruku na muškarce koji joj daju kompliment vezan za njenu zadnjicu. Prisustvuje apsolutno svakom  RnR događaju koji se održava u njenom gradu, headbanguje uz EKV i Bajagu i loži se na gitaristu lokalnog cover benda. 



Da li će više boleti ako prerežem vene ili pomešam vinjak i pivo?

Ceo svet je protiv nje i niko je ne razume. Mama joj je pre neki dan našla majicu Dani Filtha i zbog toga joj je presela prošla nedelja. Kasni joj menstruacija i razmišlja da okrene novi list i počne sa lakim drogama koje prodaje njen bivši. (inače DJ u lokalnom fensi klubu) Jer to je jedini način da opet stupi u kontakt sa njim i porazgovaraju o njenoj menstruaciji.



Vi ste svi debili jebem vam mater!

Ona je uvek cool i stoji na tlu čvrsto sa dve noge, uvek je spremna da ti posoli pamet znanjem sa foruma, vikipedije ali i iz po neke knjige. Svršava na Anselma i na facebooku joj je srednje ime ''ANSELMO'' Ali mrzi druge muškarce, naročito pankere koji je redovno prskaju pivom, zbog čega joj odeća smrdi na pivsku prču. Jedan zub joj je potamneo ali boli je tuki da ga popravi. Još veruje da će se udati sa raspalog Anselma.



Svet je zao!

Iz duboke unutrašnjosti je, ima kriv nos, nosi karirane šulje i ćaletovu The Doors majicu. Ali se ipak izjašnjava kao thrash metalka koja je 35 puta preslušala Kill Em All! Ide u srednju ekonomsku i celo odeljenje tripuje da je sektaš, ali nju nije briga za to,. Mada potajno plače zbog toga kada je sama i kada se čuje sa mama Smiljom na halo govornici. Već je bacila težak hejt na ovaj tekst i kandidovala se za kineski dildo. . .Voli svog imaginarnog ljubavnika više od svega na svetu!


Tekst: Bagzy HB

Нема коментара:

Постави коментар