четвртак, 03. август 2017.

Scaffold - "Year of decadence" 2017 (Recenzija)Prošlo je veoma dugo od kako sam maxi singl "Years of decadence" dobio na recenziju. Par dana od kako sam ga dobio na preslušavanje, bio je non-stop u mojim ušima. I taman kada sam se spremao da se latim pera i napišem osvrt na ovaj maxi singl. Eto ti malera! Tehnika je zakazala. Mislim da ti je sve jasno? Beah sprečen da sačinim tekst ali i da vodim blog. Ali sada je "sve na mestu" Počinjem pisati upravo sada.

Scaffold nam predstavlja izdanje sa kojim se na neki način vraćaju na domaću dead metal scenu - ne mislim da su je ikada napustili. Ali ovo je ipak u godinama za nama možda nešto najzvučnije od njih. Konkretno mislim na objavljen video za pesmu "Die aggression wird introjiziert" - koja se nalazi na ovom izdanju.


Maxi singl je izdat sa izdavačku kuću "TAURUNUM RECORDS" i na njemu se nalaze dve pesme. Već pomenuta "Die aggression wird introjiziert"  i naslovna numera "Year of decadence". Dve izuzetno angažovane numere u kojima dominira melodičnost ispraćena grubim vokalima Ivice Dujića - Dujke. Sve ovo i dalje bend drže u prepoznatljiv dead metal kalup koji isti fura od samog početka. Ali dosta osveženo i slušljivije. Jednom rečju, dobro odsvirano. I na kraju produkcijski majstorski odrađeno od strane Srđana Brankovića. 

Nema se šta dodati i mrviti u prazno kako bi se ispunio koji red. Jer... ovo je singl koji vam plane u ušima za deset minuta. Zato ga uzmite, stisnite play i zapalite vaše uši!

Recenziju napisao: Bagzy HB

HB ocena: 9/10

Нема коментара:

Постави коментар