среда, 31. мај 2017.

SCAFFOLD predstavili novi spot sa aktuelnog maxi singla "Years Of Decadence"



SCAFFOLD je ovih dana izbacio spot za pesmu "Die Aggression Wird Introjiziert" koja je i uvertira za aktelni maxi singl  "Years Of Decadence". koji je izdat kao limitirano ekskluzivno izdanje za Taurunum records 

Materijal je sniman i produciran u studiju PARADOX od strane Srđana Brankovića (ALOGIA) koji je i gost u pesmi "Years Of Decadence". - čiji se spot očekuje u toku leta. Takođe na izdanju kao gost učestvuje i Srđana Todorovića (SACRAMENTAL BLOOD) u pesmi "Die Aggression Wird Introjiziert" Više o samom izdanju u narednim redovima:


Za numeru "Die Aggression Wird Introjiziert" je urađen oficijelni video spot, koji se nalazi na Youtube kanalu, dok snimanje spota za numeru "Years Of Decadence" startuje u toku Juna ove godine.
Promocija materijala kreće od prvog vikenda Juna, nastupima u Pirotu i Nišu, da bi se promocija narednih nedelja "preselila" u nekoliko gradova Republike Hrvatske.
Ovo izdanje ima dvostruki značaj: obeležava četvrt veka postojanja benda i najavljuje full leght album "Codex Gigas", čije objavljivanje se planira u poslednjem kvartalu tekuće godine.



Нема коментара:

Постави коментар