понедељак, 6. фебруар 2017.

NEMAN predstavili demo ''THE PATH OF THORNS''



Neman je melodic death metal bend iz Bara u Crnoj Gori. Postoje od 2016. godine i čine ga Danilo Jokanović (gitara), Ivan Ćetković (bubanj), Marko Jovanović (gitara). 

Pre par dana su objavili demo po imenu ''THE PATH OF THORNS'' koji se sastoji od četiri pesme: Thorn Entwined, Restless Mind, Find Peace i In The Arms Of A Grave. Za vokale na demo albumu su bili zaduženi Ivan i Danilo, dok je demo producirao Andrija Krivokapić, poznatiji kao Masturbeator. Logo i omot su delo Borisa Bajića (Demo Mortale), a lirička tematika je inspirisana haotičnim stanjima uma i suočavanjem sa istim. 

Od nedavno, poziciju vokala je preuzeo Srđan Mišović, vokal crnogorskih death metal bendova Abhoth i Hostis. Bend nema stalnog basistu, a bas deonice na albumu su odsvirali Veljko Vujović (basista podgoričkog benda The Lazarus Sign), a pripomogao je i Džulijan Ilić


Bend navodi da im je primarni fokus popunjavanje te pozicije u bendu, a onda vraćanje u formu u vidu konstantnih proba. Nakon svega toga Neman planira nastupe uživo i eventualno snimanje albuma.

Demo ''The Path Of Thorns'' mozete preslušati na linku ispod.





Нема коментара:

Постави коментар