четвртак, 16. фебруар 2017.

Hostis - par reči o aktuelnom albumu i planovima za budućnost.


Nakon što se album ''Hostis'' istoimenog benda pojavio kao fizičko izdanje koje je objavljeno od strane Miner recordingsa. Početkom ovog meseca se isti album može preslušati i kupiti na na Bandcamp profilu ovog benda. Iz Hostisa poručuju da će eventualna prikupljena sredstva biti uložena u produkciju i miks njihovog novog LP-a, koji je u početnim fazama snimanja. 

U redovima koji slede imate prilike da pročitate kratak izveštaj frontmena ovog benda Srđana Mišovoća.

Odmah na početku želim da spomenem da smo nedavno bili nominovani za tradicionalni izbor metal izdanja godine u organizaciji Serbian Metal Portal-a, kao jedino metal izdanje iz Crne Gore, sa jos 20 vrhunskih bendova iz okruženja. I mogu reći da sam krajnje zadovoljan rezultatima, kako glasovima publike, tako i glasovima redakcije. Ovim putem želim svima iz srca da se zahvalim. 
Nakon izlaska albuma u avgustu 2016. Miloš Klikovac je napustio bend i na njegovo mesto je kao novi gitarista dosao Luka Bosković, gitarista rasformiranog benda Abzofran. 

U pripremi je snimanje našeg novog singl-a ''Cancer Of Society'' koji će najaviti naš LP od deset pesama, za koji ćemo svojevremeno tražiti izdavača. Digitalni singl će sadržati poseban cover art (pravljen posebno za singl) i jednu skrivenu bonus obradu, a moguća je i fizička verzija singla. Album će odlikovati više melodičnosti, a kao pevač benda razmišljam i o drugačijem pristupu vokalima. 








Нема коментара:

Постави коментар