петак, 10. фебруар 2017.

Culto Negro - ''Abismal Speed Metal'' 2016 (Recenzija)


Izdavač: Symbol of Domination Prod

Posle singla ''Saturno devorador'' koji su objavili sredinom 2015. godine. Culto Negro nam prestavlja aktuelno EP izdanje izdato prošle godine pod etiketom Symbol of Domination prod. Izdanje nosi ime ''Abismal speed metal'' i broji sedam pesama.

Jako brzo i NE našminkano izdanje, rifologija koja gazi kao gusnice tenka i sirovi/štrokavi vokali koji se meni lično i ne sviđaju previše. Ali poruka ovog izdanja je jasno i to nam se predočava već u prvoj pesmi po imenu ''Sobre los mares subconscientes''. Numera grune svom snagom i ispljuje vam se u facu. 

Stiče se utisak da ovo izdanje ne uzima predaha ni časa, (Ep je spakovan u brutalnih 20 minuta) izuzetno brzi ritmovi ispraćeni ne previše kompleksnim ali izuzetno zaraznim rifovima, za koje već rekoh da su masivni i da prosto gaze. Želeo bih da izdvojim neke od pesama kao favorite ali prosto ne mogu. Čini mi se da su sve podjednake i da igraju u istoj ligi. Na kraju mislim da bih ovom izdanju dao i ocenu više, ali zbog ne tako angažovanog i meni lično nedopadljivog vokala, daću sledeću ocenu...

Recenziju napisao: Bagzy HB
HB ocena: 7/10

Нема коментара:

Постави коментар