четвртак, 12. јануар 2017.

Satan's War Machine - ''Violent Death Abomination'' 2016 (Recenzija)


Izdavač: Symbol of Domination Prod
Distributer: Satanath records


Satan's War Machine je najnapaljenije ime za bend koje sam ikada čuo. Ali muzička podkovanost ovih momaka pobija sve sumnje da se ovde radi o klinačkom popaljenom sektaškom bendu. Bend je iz Ukraijine i nastao je 2010. godine. Ovaj bend u srži svira brzi black metal koji kombinuje sa sporim deonicama koje podsećaju na remek dela Thomasa Gabriela Fischera. Takođe bih želeo dodati da se u njihovom muziciranju skromno oseća i blag uticaj old school dead metala.

''Violent Death Abomination'' je njihovo drugo izdanja nakon demo albuma ''Torn Flash'' iz 2013. godine. Odnosno prvi full length album sa devet pesama od kojih je jedna obrada benda Khold.

Album je izuzetno brz i to je ono što će te prvo primetiti kada počnete sa slušanjem. Ali takođe ga odlikuju spore skromno melodične deonice koje mu daju određenu atmosferu i čini ga jednim od onih albuma ''za svaki dan''. Pesme koje bih izdvojio kao favorite: I Despise, Pure Evil, Torn Flash, Firestorm, Infernum Manifesto. Za kraj bih dodao da će ovaj album veoma dobro ''leći'' ljubiteljima bendova kao to su: Hellhammer, Celtic Frost, Darkthrone.

Recenziju napisao: Bagzy HB
HB ocena: 8,5/10

Нема коментара:

Постави коментар