недеља, 19. јун 2016.

Nervosa,War head,Wolf's hunger,Jenner,Nemesis (Najava koncerta)




Ko svira?

NERVOSA (thrash metal - Brazil)
WAR-HEAD (thrash/death metal - Hrvatska)
WOLF'S HUNGER (thrash/black metal - Srbija)
JENNER (old school thrash/speed metal - Srbija)
NEMESIS (melodic death metal - Srbija)

Cena karte: 700 dinara
Pretprodajno mesto: DD Tickets

Booking: Božo Pardovicki Hammer and tongs - tour and promotions
Medijska podrška: Marena fanzine

Podaci o bendovima:

NERVOSA je all female thrash metal sastav čija popularnost iz dana u dan sve više raste. Bend je oformljen u Sao Paolu(Brazil) 2010.godine. Dve godine nakon osnivanja, grupa objavljuje demo i snimaju spot za numeru “Masked Betrayer”. Pomenutim spotom, bend dobija ogromnu pažnju svetske metal javnosti i ugovor sa jednim od najvećih metal izdavača - Napalm records. Debi album “Victim of yourself” objavljen je 2014.godine i dobija veoma dobre ocene u svetski poznatim metal magazinima Terrorizer, Rock Hard, Metal hammer itd. Nakon toga, Nervosa kreće na turneju po Latniskoj Americi a zatim i po Evropi. Drugi album “Agony” ugledaće svetlost dana 3.juna a izdavač je i ovoga puta Napalm records. 

WAR-HEAD je bend nije potrebno posebno predstavljati domaćoj publici. Ovaj odličan thrash/death metal sastav iz Osjeka je već više puta nastupao u nekoliko gradova Srbije i imaju izgrađenu bazu fanova. Momci će i ovog puta predstaviti svoju viziju thrash/death metala koji ih je učinio jednim od najcenjenijih metal sastava sa prostora bivše Jugoslavije.

WOLF'S HUNGER - Kultni novosadski thrash/black metal sastav takođe ne treba posebno predstavljati. Svojim beskompromisnim thrash/black metalom inspirisanim srpskom istorijom i slovenskom mitologijom, ovaj sastav ima već bazu tvrdokornih fanova. Momci trenutno završavaju drugi studijski album "Bež'te živi vraćaju se mrtvi".

JENNER je jedini speed/thrash metal bend u Srbiji, ciji su svi clanovi pripadnici lepseg pola. Bend je oformljen u Beogradu, decembra 2013. godine. Prvobitni plan rada bio je u duhu oldschool heavy metala, medjutim, sa napretkom u vestinama na svojim instrumenima, mlade devojke su se okrenule malo cvrscem i brzem zvuku. Ubrzo su se preorijentisale na autorski rad i nakon male promene u postavi, snimile su dve demo pesme pod nazivom "Hear The Thunder Roar" i "On The Judgement Day" koje su vec dobro poznate publici. Nakon zapazenog nastupa na 49. Zajecarskoj Gitarijadi, Aleksandra, Marija, Andjelina i Mina su usle u studio i pocele snimanje svog prvog albuma na kome ce se naci 8 energicnih pesama.

NEMESIS - još jedan od domaćih bendova od kojih se puno očekuje u budućnosti. Trenutno su jedini all-female melodic death metal sastav u Srbiji. Devojke su krenule sa radom 2013.godine svirajući obrade poznatih metal sastava poput Arch Enemy, Kreator, Death, Pantera… Bend radi na autorskom materijalu a ovih dana su objavili spot za pesmu “Vengeance”.




Нема коментара:

Постави коментар