субота, 4. фебруар 2017.

Najavljujemo prvi Bass Player Festival!


Bass player festival je regionalni festival koji predstavlja po prvi put u Srbiji, mlade, neafirmisane bendove a gde je akcenat stavljen na bas gitariste. Ovo je prvi festival ovakvog tipa u Srbiji i kao pilot projekat desiće se premijerno u Mladenovcu. Festival ima za ideju da preraste u tradicionalnu manifestaciju takmičarskog karaktera koja će okupljati mlade, neafirmisane bendove. Iz organizacije Bass player festivala navode sledeće:

Cilj nam je da ovakvim projektom okupimo omladinu, negujemo dobar zvuk i damo podsrek razvoju rock kulture. Festival je zamišljen tako da traje dva dana. Prvi dan nastupi oko 20 bendova koji će se takmičiti sa jednom autorskom i jednom obrađenom numerom. Drugog dana nastupaju finalisti a u revijalnom delu i jedna poznata grupa sa naših prostora. Festival će se održati 1 i 2 aprila ispred Sportskog Centra u Mladenovcu. Tom prilikom očekujemo puno učesnika i gostiju sa strane, tj iz drugih gradova. Biramo najboljeg bas gitaristu i najbolji bend u okviru pomenutog festivala čije će održavanje trajati dva dana.
Prijavite svoj bend za Bass player festival. Rok za podnošenje prijava je 15. mart. Prijavu možete podneti na OVOM linku.

Нема коментара:

Постави коментар