четвртак, 1. септембар 2016.

Neke muške metallike...


Juče smo pisali o Ženskim Metallikama. A danas...Kako ne bi smo ugrozili mušku ravnopravnost, rešili smo da u kratkim crtama prikažemo nekoliko tipova ''muških metallika'' Inače ako se ko nađe uvređen? ...Kako si jadan brate!

Kad sam bio mlad.


Skoro je ušao u metal vode i počeo je da pušta kosu zbog čega je trenutno u fazi kada liči na curicu. Ali manimo to... Juče je bio kod babe u selo na zavetinu te' je kupio Rammstein majicu na vašaru. Ali kako nema svu potrebnu ''opremu'' skockaće se sa bermudama, pomenutom majicom koja još smrdi na vašarsku prašinu i naftalin, teksas jaknom i naravno obuće patike za mali fudbal. To ima, tek je krenuo, ne može odmah da priušti martinke, lance i katance... Izaćiće u park i lizaće flašu piva sa starijim metalcima, klimaće glavom kao da sve zna i pevušiće refrene Riblje Čorbe.



Bio sam na koncertu Metallice tri puta!


I on je mlad metalhead te' je u metal vodama oko godinu dana i već je preslušao celu heavy, death i thrash diskografiju. Zna sve o mejnstrim bendovima i o njihovim sadašnjim i bivšim članovima. Takođe poštuje i drka na Danziga. Ima dva ortaka iz srednje kojima podmeće pod nos narezane diskove sa muzikom u nadi da će ih vrbovati i sa njima ići u lokalni metal club. Na facebooku se dopisuje sa menagerom Megadetha i misli da mu Dave Mustaine lično kucka i šalje smajliće. 



Kada serem, ja svoje govno umotam u papir i spustim ga u vodu nežno.

Svira gitaru kao Satriani i igra fudbal u trećeligaškom klubu. Ima dugu i negovanu kosu te' mu svaka cura zavidi na tome. U vezi je sa drugaricom njegove mlađe sestre koju poštuje kao sveticu (iako se ona preksinoć trpala sa trećim golmanom njegove ekipe) i sa njom redovno šeta njenog samojeda. Često sa ekipom izađe u lokalni klub da s'nogu odslušaju svirku cover benda i popiju pivo 0,3l. Inače sluša progresive power i ima poster Stratovariusa u wc-u.



Slušaj sine, ja kad sam....

Ima 43. godina, proređenu kratku kosu i redovno odlazi na svirke gde sa pažnjom prati svaki bend u ćošku pored čiviluka (obično se navali na taj čiviluk ili prekrsti ruke) Ne pije alkohol ali se ne gadi na lake droge. Ima nokiu 3310 i sluša samo kasete ali i diskove samo kada mora. Posetio je sve svetske festivale i ne hvali se time. Takođe...Redovno priča o vremenu kada je on služio vojni rok. Voli pse i mačke i mrzi cure.



On je car...


Poseduje najveću kolekciju diskova i kaseta i ima sve moguće raritete koje sebično čuva samo za sebe. Čita fanzine stare minimun deset godina i čuva po neku ćaletovu ploču. Naslušao se metala i sada je u Crust fazi. Voli svoju curu ali drka na njenu mamu (s'puno poštovanja i bez mnogo fantazija, samo suvo drkanje) Sinoć je bio 47. put na koncert Soulfly-a Opet je smarao Maxa iza bine i tražio mu broj telefona da se čuje sa njim, da izađu na neko pivo kada ovaj dođe u Golubac sa ženom kod tasta i tašte. Vole ga lokalni klinci i kunu se u njega.



Alt Ctrl Delate.


Ima 120 kg i asocijalan je tip, visi za kompom i sa ''prijateljima'' igra Minecraft. Planira da oformi bend ali nema ekipu, mada ipak veruje da će se jednog dana ''skontati'' sa nekim i da će konačno imati svoj bend. Za sada svira u guitar pro programu i ima 3005 skockanih aranžmana koji čekaju formiranje tog benda. No' do tada ima svoj komp sa kojim se cool druži.


Tekst: Bagzy HB

Нема коментара:

Постави коментар